Brand X Brandheroes

Du har måske allerede læst Malcolm Gladwells bog The Tipping Point og ved derfor også, at før et nyt produkt eller brand kan blive mainstream, skal der aktiveres en større gruppe af “Connectors”. Ikke nødvendigvis kendte personer, men folk der har et større netværk end resten af os. Vores Brandheroes er indflydelsesrige, lokale personer med i gennemsnit 2.500 følgere på Instagram. De deler fantastiske billeder og engagement med deres følgere, og de kan blive jeres brand-ambassadører.

 

Konceptet er enkelt

Vi finder og laver aftaler med Brandheroes, der matcher lige præcis jeres brand.

I sender jeres Brandheroes det produkt I ønsker opmærksomhed omkring.

Derefter deler han eller hun produktet på en autentisk måde på Instagram.

På platformen kan du se jeres Brandheroes posts og engagement.

Vores Brandheroes modtager produkter eller services – aldrig penge – for at markedsføre dig. På den måde sikrer vi, at de på en autentisk og troværdig måde fortæller deres følgere om dit nye produkt eller kollektion.

Derfor virker det

Tænk lige over det. Hvad ville motivere dig til at købe et nyt produkt? En avisannonce, en facebookreklame eller måske en outdoor reklame? Måske!

Men hvad nu, hvis det i stedet var en af dine gode venner, eller en indflydelsesrig person fra lokalområdet du følger på Instagram, som fortalte dig om sin oplevelse? Ville du blive mere påvirket af det?

Det vil 92% af verdens befolkning.

%

Hvad får du ud af en kampagne? 

En national kampagne med 100 lokale Brandheroes vil gøre følgende for dit brand:

De 100 mest indflydelsesrige, lokale personer i de største danske byer vil anbefale dit brand.

I kampagneperioden vil du flere gange nå ud til omkring 300.000 potentielle kunder i din specifikke målgruppe.

Ca. 30.000 likes, kommentarer og delinger – altså direkte engagement med dit brand og produkt.

400 autentiske og relevante billeder og videoer, som du efterfølgende kan bruge frit på jeres egne sociale medier.

 

Proces og pris

Alle brands og kampagner er forskellige, og derfor er hvert samarbejde unikt. Vi står som udgangspunkt for alt, og ud fra jeres målgruppe finder, aktiverer og sørger vi for samarbejdet med de lokale Brandheroes. Prisen er 1.000 kr. per aktiveret Brandhero (engangsbeløb) + 750 kr. per by per måned i software licens, hosting og support.

Det betyder for eksempel, at en national kampagne med 100 Brandheroes i to måneder vil koste jer i alt 115.000 kr. + moms og produkter. På vores platform har du adgang til dine Brandheroes og alle deres Instagram posts. Hvis du efter kampagnen ønsker at genaktivere dine Brandheroes, så kan du gøre det, uden at det koster mere end den månedlige licens. 

 

Sådan tilmelder du dig

Kan du svare JA til de næste to spørgsmål? Så har du en unik mulighed for at bruge den mest omkostningseffektive form for markedsføring, der findes i dag.


1. Har du et produkt eller en service, som du kan give gratis til dine Brandheroes? (Retailpris mellem 300 og 5.000 kr.)


2. Kan produktet eller servicen på en relevant måde deles af dine lokale Brandheroes på Instagram?


Hvis svaret er ja, så er næste skridt at kontakte os. Det kan du gøre lige her.

 

Vores kunder siger

“We see local micro-influencers from Brandheroes with less that 5000 followers get an average of 3-5 times more organic engagement per Instagram post, compared to those influencers with +100,000 followers. The content from the micro influencers are performing significantly better due to the inherent superior engagement, and we are delighted to integrate Brandheroes in our global marketing mix.” – Marketingdirektøren for et internationalt brand

Rasmus Arendt Nielsen

Rasmus Arendt Nielsen

Brand salgsansvarlig

Kontakt: ran@Brandheroes.com  +45 22909371

Kontakt os